Logopediepraktijk Emmen

Logopedist

Logopedist

Karin Beck: Praktijkhouder en logopedist

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij meerdere vrijgevestigde praktijken. Sinds april 2014 ben ik werkzaam bij de huidige praktijk. In augustus 2017 heb ik de logopediepraktijk overgenomen. De praktijk gaat sindsdien verder onder de naam Logopediepraktijk Rietlanden. Ik ben allround logopediste.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied volg ik regelmatig na- en bijscholing. Ik ben lid van de Nederlandse Verenging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta als kwaliteitsgeregistreerd aangemerkt in het Kwaliteitsregister Paramedici. Zesmaal per jaar neem ik deel aan kwaliteitskring Zuid Oost Drente, samen met diverse collega’s uit de regio.

Ik vind het een uitdaging om cliënten van diverse leeftijden te helpen bij het verbeteren van de communicatie. Ik vind het belangrijk dat therapie niet alleen leerzaam is, maar ook veilig en vertrouwd voelt. Voor kinderen is het belangrijk dat logopedie leuk is; op die manier leren zij sneller.

Contact en werkdagen:

E-mail: karin@logopedie-rietlanden.nl

Werkdagen:
maandag tot en met vrijdag

Specialisaties:

  • PROMPT 1,2
  • Hodson & Paden
  • Stemtherapie bij volwassenen en kinderen
  • Lezen en spelling
  • OMFT
  • Manuele facilitatie van de larynx
  • Metataal
  • Logopedie bij kinderen met schisis

Stagiaire

Hoi allemaal!

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen, omdat ik vanaf februari een halfjaar stage ga lopen bij Logopediepraktijk Rietlanden.

Ik ben Syl Regtop en ik ben 23 jaar oud. Ik kom uit Erica, maar heb de afgelopen 3,5 jaar voor mijn opleiding Logopedie in Groningen gewoond. Het afgelopen halfjaar heb ik daar ook stagegelopen en dit succesvol afgerond.

Ik ben begonnen aan de opleiding Logopedie, omdat ik een echt mensen-mens ben en ik graag andere mensen wil helpen. Daarnaast leek het me leuk om met veel verschillende doelgroepen te gaan werken, want Logopedie is natuurlijk heel breed.

Naast mijn opleiding werk ik in het weekend in de horeca, sport ik graag en hou ik ervan om leuke dingen te doen met vriendinnen.

Dinsdag 11 februari begint mijn stageperiode. Ik zal voornamelijk aanwezig zijn op maandag en dinsdag en incidenteel op donderdag. De eerste dagen zal ik vooral mee gaan kijken met Karin en daarna zal ik onder begeleiding zelf cliënten gaan behandelen.

Ik kijk uit naar een leuke, leerzame periode. Tot snel!

Syl Regtop