Logopediepraktijk Emmen

Logopedie Delftlanden

Logopedie Delftlanden

logopedie delftlanden

Op zoek naar logopedie in de Delftlanden? Wij behandelen logopedische problemen bij peuters, kleuters, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • Spraakstoornissen
  • Taalstoornissen
  • Stemstoornissen
  • Gehoorproblemen
  • Eet- en drinkstoornissen

Logopedie Delftlanden

In de Delftlanden is helaas geen logopediepraktijk. Voor logopedie zo dicht mogelijk bij de Delftlanden kunt u terecht bij onze praktijk in de Rietlanden. Logopediepraktijk Rietlanden staat voor kwalitatief hoge zorg voor jong en oud, gericht op alle deelgebieden binnen de logopedie. wij bieden zorg op maat, dat wil zeggen dat de logopedische begeleiding aangepast wordt aan de hulpvraag, verwachtingen en mogelijkheden van de cliënt. Iedere cliënt is uniek en verdient een aansluitende, unieke behandeling!


Afspraak maken

Via de knop onderaan deze pagina of via ‘contact’ in het menu kunt u een afspraak aanvragen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.


Afspraak op verwijzing

Bij een verwijzing van de huisarts geldt dat logopedie voor mensen onder de 18 altijd wordt vergoed. Boven de 18 wordt bij logopedie aanspraak gemaakt op het eigen risico.


Afspraak op eigen initiatief

Een afspraak op eigen initiatief noemen we Directe Toegang Logopedie (DTL). Als u op eigen initiatief een afspraak met ons maakt dan zullen we eerst een onderzoek gaan doen om de klacht te analyseren. Check wel eerst even bij uw zorgverzekeraar of dit vergoed wordt. Wordt DTL niet vergoed, dan kunt u eerst voor een verwijzing naar uw huisarts gaan.